Girls Corner
Dobrodošli na girls corner Forum
Ugodnu zabavu želi vam Admin team!
Girls Corner
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Koje boje lak najvise koristite?

+8
~SiLvIa~
SaraஜLucero
IV@N@
Vondy_Girl
Hollywood
AnG!3(CraZy_G!Rl)
Lilly
Saxy***Gaga(Dado)
12 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Koje boje lak najvise koristite? Empty Koje boje lak najvise koristite? Sub Jul 10, 2010 11:38 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Koje???Ja najvise providni roze i tako.....

https://girlscorner.forumsr.net

2Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 12:02 pm

Lilly

Lilly
Moderator
Moderator

crne..xDD

3Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 12:10 pm

AnG!3(CraZy_G!Rl)

Ljubicasti

4Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 1:47 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

crni :p extrić je

5Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 7:16 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Ja nikad crni nisam stavila

https://girlscorner.forumsr.net

6Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 8:23 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

izgleda savršeno

7Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Jul 11, 2010 11:56 pm

Vondy_Girl

Vondy_Girl
Novi član
Novi član

crveni, bilo koja nijansa Smile

8Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Sre Jul 14, 2010 10:57 am

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Crni.....Very Happy

9Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Sre Jul 14, 2010 6:10 pm

SaraஜLucero

SaraஜLucero
Novi član
Novi član

Bezbojni i pink.

10Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Sre Jul 14, 2010 7:25 pm

~SiLvIa~

~SiLvIa~
Novi član
Novi član

Crveni i bezbojni sa sljokicama...

11Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Sre Jul 14, 2010 7:34 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Samo crni....Very Happy

12Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Sre Jul 14, 2010 9:28 pm

SaraஜLucero

SaraஜLucero
Novi član
Novi član

Dobar je i onaj bezbojan sa onim sjajnim zvezdicama i sljokocama.

13Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Čet Jul 15, 2010 12:43 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Ja ne volim takve.

14Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Pet Jul 23, 2010 9:56 am

*Mimmi Love Vondy*

*Mimmi Love Vondy*

Nijednu..
Samo french manicure

15Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Pet Jul 30, 2010 11:02 am

Iwky

Iwky

Crni, ciklama, ljubicasti....

16Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Pet Avg 27, 2010 11:36 pm

Join Me In Death

Join Me In Death
Novi član
Novi član

Crni i crveni : ]

http://rockandmetalmusic.medecinarabe.com/forum.htm

17Koje boje lak najvise koristite? Empty Re: Koje boje lak najvise koristite? Ned Apr 22, 2012 12:51 am

*Artist..:)

*Artist..:)
Novi član
Novi član

Crn,svetlo plav,svetlo zelen,ljubicasti i providan ^^

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu