Girls Corner
Dobrodošli na girls corner Forum
Ugodnu zabavu želi vam Admin team!
Girls Corner
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Zanimljivi trenutci u skoli?

+4
I♥ColeSprouse
SaraஜLucero
Hollywood
Saxy***Gaga(Dado)
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Zanimljivi trenutci u skoli? Ned Jul 11, 2010 7:28 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Ajde opisite nam malo

https://girlscorner.forumsr.net

2Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Ned Jul 11, 2010 8:08 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Kad smo se vraćali iz škole jedne večeri 7/2(maler za Daxy moju drugaricu) je pošlo po nas.Mi smo potrčale mojoj drugarici Daxy je ispao telefon i rasprštio se na komade oni su se smejali a mi smo pukle od blama........

3Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Sre Jul 14, 2010 6:06 pm

SaraஜLucero

SaraஜLucero
Novi član
Novi član

Kad smo se vracali kuci ja Anja tj. Axy i Daxy smo se posvadjale sa jednim Ivanom i ja sam ga soborila na zemlju i pljunula mu u lice!I tako nas je cackao polomio je Anji nokat cela ulica se smejala!

4Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Sre Jul 14, 2010 6:56 pm

I♥ColeSprouse

I♥ColeSprouse
Postaješ aktivna
Postaješ aktivna

Jel ta Daxy Dajana?

http://dreams-world.blog.hr/

5Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Sre Jul 14, 2010 9:57 pm

SaraஜLucero

SaraஜLucero
Novi član
Novi član

Ne ona je jedna Danica nzn ni da postoji ovaj forum xD.

6Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Ned Jul 18, 2010 4:10 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Da.....xD....Bio je to moj najgori dan jer je sutra bilo lsikanje a ja sam polomljenim noktom Zanimljivi trenutci u skoli? 266241

A pre neki dan ja sam sa mojom drugaricom Danicom tj. Daxy išla sa njom u Bubanj to je selo pored.I išla sam da vidim njihovu školu na putu ka školi videle smo neke dečake i okrenule smo se i vratile nazad oni su počeli da nas jure xDDD ja i Daxy smo poludele.....Noćna mora....

7Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Pon Jul 19, 2010 1:32 pm

Maki

Maki

Msm NE mogu da se setim greška u gramatici...

8Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Pon Jul 19, 2010 7:53 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Denis treba da dobije jedinicu na času likovnog:
-Denise, jesi završio rad-Nastavnica likovnog
Denis-Evo,evo nastavnice na pragu sam kraja da završim.

9Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Pon Jul 19, 2010 8:29 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Ne kontam -_-

10Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Pon Jul 19, 2010 11:05 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Aj,ne mogu objašnjavati,ali on je najveća budala u našem razredu.

11Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Pet Avg 27, 2010 10:47 pm

Join Me In Death

Join Me In Death
Novi član
Novi član

Ahhh...Pa nmg da se zalim..Bilo ih je.. ;p ^^

http://rockandmetalmusic.medecinarabe.com/forum.htm

12Zanimljivi trenutci u skoli? Empty Re: Zanimljivi trenutci u skoli? Ned Apr 22, 2012 12:14 am

*Artist..:)

*Artist..:)
Novi član
Novi član

Ima ih puno..naprimer nastavnik mi je dao da napisem 100x neku recenicu...xD Zato sto sam pevala na njegovom casu..Svi smo se smejali...Jedva sam napisala to...
I jednom na tehnickom
-Jovana ,gde ti je predmet?
-Kod bake u radionicu nastavnice
-Ooo pa baka ima radionicu,lepo.. Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu