Broj poruka : 374 Points : 456 Datum upisa : 09.07.2010 Godina : 26 Lokacija : Iza tebe...xD
Kad smo se vraćali iz škole jedne večeri 7/2(maler za Daxy moju drugaricu) je pošlo po nas.Mi smo potrčale mojoj drugarici Daxy je ispao telefon i rasprštio se na komade oni su se smejali a mi smo pukle od blama........
Broj poruka : 68 Points : 72 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 27 Lokacija : Mexico City
Kad smo se vracali kuci ja Anja tj. Axy i Daxy smo se posvadjale sa jednim Ivanom i ja sam ga soborila na zemlju i pljunula mu u lice!I tako nas je cackao polomio je Anji nokat cela ulica se smejala!
Broj poruka : 374 Points : 456 Datum upisa : 09.07.2010 Godina : 26 Lokacija : Iza tebe...xD
Da.....xD....Bio je to moj najgori dan jer je sutra bilo lsikanje a ja sam polomljenim noktom
A pre neki dan ja sam sa mojom drugaricom Danicom tj. Daxy išla sa njom u Bubanj to je selo pored.I išla sam da vidim njihovu školu na putu ka školi videle smo neke dečake i okrenule smo se i vratile nazad oni su počeli da nas jure xDDD ja i Daxy smo poludele.....Noćna mora....
Broj poruka : 68 Points : 80 Datum upisa : 21.04.2012
Ima ih puno..naprimer nastavnik mi je dao da napisem 100x neku recenicu...xD Zato sto sam pevala na njegovom casu..Svi smo se smejali...Jedva sam napisala to... I jednom na tehnickom -Jovana ,gde ti je predmet? -Kod bake u radionicu nastavnice -Ooo pa baka ima radionicu,lepo..