Girls Corner
Dobrodošli na girls corner Forum
Ugodnu zabavu želi vam Admin team!
Girls Corner
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pomoziteeee??

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Pomoziteeee?? Empty Pomoziteeee?? Ned Jul 18, 2010 5:01 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Mnogi mi govore da kad ne bi imala pegice i kada ne bi nosila naočare izgledala bi lepše....Govore mi da promenim ponašanje da se ponašam pristojno i da puštam kosu...

Dajte mi predloge kako to da ostvarim plsss Pomoziteeee?? Icon_sad svi me mrze zbog pegica jer izgledam ko baksuz a naočare me čine štreberom.Sve moje drugarice su imale dečka a ja samo simpu... Pomoziteeee?? 421359

2Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Ned Jul 18, 2010 5:05 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Pa za pegice to je prirodno i moj brat je imao i sad su mu se makle.Za naocare isto nemislim da ih nose samo streberi,ali ako mozes napolje nemoras da ih nosis.Ja kosu kad izadjem uvek pustim i ocesljam stavim sjaj za usne i to.A za decka nema veze sto ti nisi imala niko nije savrsen a i neznam sto su one bolje od tebe ako imaju decka?Mislim da je bolje da jos nemas decka jer za neke moje drugarice koje su peti razred vicu mnogo ruznih reci jer imaju momke kao odrasle devojke tako da znaj "Niko nije savrsen"

https://girlscorner.forumsr.net

3Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Ned Jul 18, 2010 5:07 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Mislim da za naočare imam rešenje....Sočiva i to sigurno dobijam za kraj kraspusta.Nemogu da koristim puder...Za pegice...Sad(((((((( a kosa me nervira imam kriv razdeljak.Želim da se ofarbam u plavo i da imam dugu stepenastu kosu sa šiškama na levu stranu.....Ali mama mi neda da se ofarbam.....

4Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Ned Jul 18, 2010 5:15 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Ja mislim da ti pegice nisu neki promblem.A kosu nemoras da farbas naravno mala si jos.Razdeljak mozes da napravis da ti nije kriv kada se okupas uzmes cesalj jok cetku nego cesalj i uzmes onaj taknji vrh od ceslja ili uzmes neku olovku i polako poocnes da ides tacno na polovini glava i onda ti dodje prav razdeljak.E onda mozes da osusis kosu i da je isfeniras i da ti dodje lepo a i siske mozes da isfeniras na koju ti stranu hoces za sve ima resenje ako se potrudis

5Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Ned Jul 18, 2010 7:14 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

E dobra ideja za razdeljak...Inače nemam šiške tek moram da ih kao napravim xD tj. skratim

6Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Pon Jul 19, 2010 9:47 am

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Ja mislim da se ne trebaš uopšte mijenjati.Svako je lijep na svoj način.Što se tiče da treba da se ponašaš ljepše i da budeš kulturnije,onda budi,ali ti se nemoj mijenjati osim ako se tebi tako ne svidja.I ako ti neko nešto kaže u vezi pjegica ili naočara nadji i ti nemu manu pa ćemo da vidimo šta će reći.Meni sestra uvijek kaže "Ivana,vidjećeš kada porasteš,sve one koje sada jure momci prestaće i juriće vas"Tako da ti odlučuješ da li ćeš se zbog nekoga mijenjati ili ćeš ostati onakva kakv si kao što je rekla Saxy "Niko nije Savršen!"

7Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Pon Jul 19, 2010 4:15 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Ali nmg da verujem moja drugarica Daxy je mnggggg debela a već je 2 puta imala dečka dok ja imam savršenu liniju za moje godine.Moja drugarica Anđi ima bubuljice i to mng a izmenjala je dečke ko ja potpise a ja nemam bubujlice.......Šta je to što svima smeta kod mene?!

8Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Pon Jul 19, 2010 8:02 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

E,pa ne znam,vjerovatno su ti neki budale........XD
Nemoj da ti bude krivo!!!U koga bi se ti zaljubila,u nekog frajera koji je glup ko noć i bezobrazan ili bi prije u nekog ne pretjeranog lijepo ali zanimljivog,smiješnog,dobrog i pametnog?

9Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Pon Jul 19, 2010 8:31 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

U frajera..... xD
Pa u mojoj školi svi misle da sam........budala....
Ali van na primer u gradu nekom drugom selu ili negde dalje ja sam kao kraljica

10Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Pon Jul 19, 2010 11:01 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Pa,vidiš,možda su oni koji te zezaju ustvari ljubomorni na tebe,resi super drugarica...............Very Happy

11Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 1:47 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Mislim da sam shvatila da u stvari većina ljudi mene procenjuju po izgledu a veoma mali broj po osobinama.Shvatila sam da oko sebe imam anđele i ako su daleko i ako ih lično neznam,znam da mogu da računam na njih i oni na mene.
Mislim da su to Saky,Ivana,Ana i Sonja Pomoziteeee?? 400811

12Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 3:46 pm

[Slladja]

[Slladja]
Admin
Admin

O boze,pa ti imas samo 12 godina!
Ima vreme i za decka i za sminku i sve u zivotu,uzivaj dok si dete.
A za pegice,pa sta?!Ja sam imala mnogo pegica pre,sad nemam vise..za 1-2 godine nestace i tebi.Za naocare,kao sto si rekla mozes sociva da koristis.
Pusti ti sta ti drugarice pricaju,zenska osoba moze da bude mnogo ljubomorna,sve u svoje vreme,naci ce se i tebi decko,ne brini.

13Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 3:49 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Uh.......Mislim da vi nemožete shvatiti koliko me mrze samo u mojoj školi pa to je nepodnošljivo.I to samo zbog izgleda.

14Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 3:51 pm

[Slladja]

[Slladja]
Admin
Admin

Upravo tako,to je ono sto mi nazivamo ljubomorom.
A za ovo sto si rekla sta je ovo sto svima smeta kod mene,to je tvoja lepota.
Najvaznije je da imas samopouzdanja,ne treba da te interesuje sta vi drugi govore.Uff,ti si samo dete,i ja sam..14 god nije nista.Ni ja nisam imala decka pa sta.Po meni je rano jos.Za par godina,kad te vide nece verovati da si to ti,veruj mi.

15Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 4:07 pm

Saxy***Gaga(Dado)

Saxy***Gaga(Dado)
Admin
Admin

Da....tacno...samo su ljubomorne

16Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 4:23 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Hajde da vam verujem Pomoziteeee?? Icon_rolleyes

17Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 4:30 pm

[Slladja]

[Slladja]
Admin
Admin

Veruj nam.
Pegice su bas cool,giselle bündchen i ostale poznate manekenke imaju mnogoo pegica.

18Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Uto Jul 20, 2010 4:54 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Kao pevačica Ke$ha ali ona ne izgleda kao štreber sa naočarama iako ih ne nosi jaooo jedva čekam da dobijem sočiva...

19Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Sre Jul 21, 2010 12:25 pm

IV@N@

IV@N@
Moderator
Moderator

Znaš koji je moj moto??
"Ništa nije izgubljeno,dok ne odustnješ od toga!"
Ti se trudi da budeš svoja i nemoj slušati one koji te vrijedjaju i podcjenjuju,vidjećeš sve će doći na svoje..............Very Happy

20Pomoziteeee?? Empty Re: Pomoziteeee?? Sre Jul 21, 2010 12:58 pm

Hollywood

Hollywood
Admin
Admin

Hvala vam puno :*
Ova tema može lock.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu